0

De winkelwagen is nog leeg

Naar de shop
+31 (0)515 41 90 65

Hybrid | Electric

Dealer

Vetus

Full Electric propulsion

Abma's Jachtwerf gaat de samenwerking aan met Vetus op het gebied van elektrische voortstuwing.

Al jaren leveren wij Yanmar diesel motoren aan de pleziervaart. Om ook aan de groeiende vraag naar electrische voorstuwing te voldoen zijn wij eerder dit jaar de samenwerking met Vetus aangegaan voor levering en inbouw van electrische motoren.

Binnenkort kunt u ook onze demo boot komen bewonderen. En uiteraard ook meer proefvaren. Deze tender van circa 10 meter is uitgerust met het Vetus Epod systeem van 10kw. Verder kunt een volledig werkende e-motor in onze showroom bekijken en bedienen.

Vetus is al jaren een gewaardeerde toeleverancier voor ons voor wat betreft alles rondon de motor. Niet voor niet heeft Yanmar enkele jaren geleden Vetus overgenomen. Wij zijn dan ook trots om de eerste 'Vetus Electric Station' van Nederland te zijn.

Al jaren maken wij gebruik van Vetus boeg- en hekschroef systemen. De nieuwste BOW PRO series zijn uitstekend te combineren met electrische of hybride voorstuwing. Mede door de 48v variant en de intergratie via het can bus systeem werd manouvreren nog nooit zo eenvoudig!

 

Een hybride oplossing voor elke Yanmar

Hybrid Solutions

Met onze hybride oplossing kunnen we een combinatie van elektrische en conventionele krachtbronnen aanbieden. Watersporters profiteren van schone, krachtige en stille elektrische stroom gecombineerd met brandstof als extra hulpstroombron indien nodig. Wanneer u met uw brandstofmotor werkt, werkt de elektromotor als een generator om het batterijpakket op te laden.

Elektrisch varen is rustig en door het ontbreken van trillingen van een verbrandingsmotor is het ook nog eens heerlijk comfortabel. Wanneer u al eens elektrisch gevaren hebt dan bent ongetwijfeld al verbaasd over de stilte van elektrisch varen.

Abma's Jachtwerf biedt een hybride oplossing van 6 tot 25 kilowatt aan voor alle Yanmar motoren. Ook voor andere merken kunnen wij maatwerk leveren. Wilt u zelf ervaren wat de voordelen zijn? U bent van harte welkom om onze demo boot te bekijken en te proefvaren. Deze sloep is uitgevoerd met een 29PK Yanmar dieselmotor met 6kw electrische motor. Het beste van beide werelden!

Whisper Power

Energy Storage

Als dealer van Whisper Power kunnen wij kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare accupakketten leveren. Uiteraard met bijbehorende laders en batterij monitoren.

Tot 10 a 15kw capaciteit adviseren wij de e-propulsion 'Powerpacks': 5.1 Kw. geintegreerde BMS en belangrijker nog, deze accu maakt gebruik van de veilige prism-cel technologie. Hierdoor is thermal runaway niet meer mogelijk.

Voor grotere pakketten zijn de modulaire, volledig op maat te krijgen 'Lithium Power Plus'  uitermate geschikt. Ook dit pakket maakt gebruik van de veilge 'Prism' cel opbouw.

Voor meer informatie en uitleg omtrent deze pakketten kunt u contact met ons opnemen.

Vragen?

Gebruikt of gereviseerd

occasions

Regelmatig hebben wij diverse gebruikte en gereviseerde motoren of andere producten te koop. Klik hieronder om naar ons huidige aanbod te bekijken.

Onze occasions

Laatste nieuws

Uitgelicht

3YM30.png

Yanmar 3YM30AE

Nog vragen?

Wij helpen je graag op weg!

Abma's Jachtwerf B.V.
Hendrik Bulthuisweg 15-17
8606 KB Sneek (NL)

Contact
+31 (0)515 41 90 65
info@abma-sneek.nl

Whatsapp: 0515419065

Openingstijden