0

De winkelwagen is nog leeg

Naar de shop
+31 (0)515 41 90 65

Onderhoud & refit

Servicebeurt & winterklaar

Regulier onderhoud

Dagelijks onderhouden wij motoren van diverse merken. Wilt u ook jaarlijks een kritische blik hebben op het belangrijkste onderdeel van uw schip?

Goed onderhoud is essentieel in het veilig en vertrouwd varen. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons terecht voor winterklaar maken en het jaarlijkse schilder- en lakwerk.


Bij al onze werkzaamheden maken we gebruik van originele (motor)onderdelen en werken wij met kwalitiatief hoogwaardige materialen.

Maak een afspraak!

Andere motor of schroefassysteem

Een refit voor uw schip?

Is uw schip toe aan groot onderhoud? Of zelfs een complete refit? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Niet alleen vervangen wij jaarlijks vele motoren, ook andere delen van het schip pakken wij aan. Bijvoorbeeld schroefassen, lagers, homokineten en schroefasafdichtingen kunt u door Abma laten vervangen.


Elektra: Wilt u een andere acculader en/of omvormer? Wij leveren en installeren alles uit het programma van Victron en Mastervolt. Ook voor generatoren en overige elektrische componenten kunt u bij ons terecht (inbouw en onderhoud)

Boegschroef of watersystemen

Inbouw & Installatie

Uw schip nog niet helemaal zoals u wilt? Wij installeren alles wat nodig is aan boord.

Veelal monteren wij de betrouwbare boegschroeven van Vetus. Die met minimaal onderhoud en makkelijke bediening, zichzelf ruimschoots hebben bewezen. Bij aluminium schepen adviseren wij een composiet boegschroef. Heeft u andere wensen of ideeën bij type of merk? Geen probleem. Wij denken graag met u mee.


Ook drinkwatersystemen, zwartwatersystemen incl toilet etc. worden regelmatig door ons ingebouwd. Neem voor een goed advies & scherpe prijs contact met ons op.

Informatie

Gebruikt of gereviseerd

occasions

Regelmatig hebben wij diverse gebruikte en gereviseerde motoren of andere producten te koop. Klik hieronder om naar ons huidige aanbod te bekijken.

Onze occasions

Laatste nieuws

Uitgelicht

3YM30.png

Yanmar 3YM30AE

Nog vragen?

Wij helpen je graag op weg!

Abma's Jachtwerf B.V.
Hendrik Bulthuisweg 15-17
8606 KB Sneek (NL)

Contact
+31 (0)515 41 90 65
info@abma-sneek.nl

Whatsapp: 0515419065

Openingstijden