0

De winkelwagen is nog leeg

Naar de shop
+31 (0)515 41 90 65

YANMAR

breed servicepakket

DEALER

eerlijk en betrouwbaar

Advies

Wilt u weten wat de oorzaak is van uw motorstoring? Welke motor is het meest geschikt voor uw boot? Hoe vaak en welk onderhoud is noodzakelijk?


Met al deze vragen kunt u bij ons terecht waarbij u verzekert bent van een kundig en eerlijk advies. Ook kunnen we u bijvoorbeeld vertellen welk voorstuwingsysteem en schroef het beste bij uw motor en schip past.


Op zoek naar de service handleiding van uw motor? Wij hebben ze allemaal handig op een rij gezet. Klik hier om uw handleiding te downloaden.


Nog niet toe aan een nieuwe motor maar onzeker over de oude? Laat uw motor reviseren en geniet nog vele jaren van uw vertrouwde machine!

Vragen?

9 tot 440 PK

Nieuwe Yanmar motoren

Jaarlijks leveren en plaatsen wij tientallen nieuwe en gebruikte (of gereviseerde) Yanmar motoren. Zowel voor nieuwbouw of voor hermotorisatie kunt u bij ons terecht.


Van de nog steeds populaire 1-cilinder 1GM10 tot aan de 440PK 6LY common-rail. Hieronder vindt u de diverse Yanmar motoren waarvoor wij een zeer prettige aanbieding kunnen maken.

Terug naar boven

YANMAR NIEUW

  contact

  Yanmar Team Oracle

  Yanmar's technical capabilities support Oracle team USA

  Gebruikt of gereviseerd

  occasions

  Regelmatig hebben wij diverse gebruikte en gereviseerde motoren of andere producten te koop. Klik hieronder om naar ons huidige aanbod te bekijken.

  Onze occasions

  Laatste nieuws

  Nog vragen?

  Wij helpen je graag op weg!

  Abma's Jachtwerf B.V.
  Eeltjebaasweg 4
  8606 KA Sneek (NL)

  Contact
  +31 (0)515 41 90 65
  info@abma-sneek.nl

  Openingstijden