0

De winkelwagen is nog leeg

Naar de shop
+31 (0)515 41 90 65

YANMAR

breed servicepakket

DEALER

Flagship store

YANMAR KONDIGT EERSTE MARINE DEALER FLAGSHIP STORE AAN

YANMAR Marine International (YMI) kondigt aan dat de Nederlandse dieselmotoren-specialist Abma's Jachtwerf zijn eerste dealer is die de benaming YANMAR Flagship Store zal voeren.

De Flagship Store van YMI in Nederland is gevestigd in een nieuw, modern onderkomen van 6609 m2, dat speciaal is ontworpen om het merk YANMAR Marine volledig tot zijn recht te laten komen en bezoekers en klanten een hoogwaardige ervaring te bieden.

Abma’s Jachtwerf is ideaal gelegen in een van de belangrijkste watersportcentra in Friesland, buiten het stadscentrum van Sneek en aan het hoofdvaarwater, en in de buurt van YANMAR Europe in Almere. Het werd geselecteerd voor ontwikkeling tot 's werelds eerste YMI dealer Flagship Store om de bekendheid van het merk YANMAR in de regio te vergroten en een toonaangevend voorbeeld te bieden van de gewenste store branding.

Abma's Jachtwerf, dat gespecialiseerd is in dieseltechnologie- en installatie en onderhoud van verschillende inbouwsystemen, werd in de beginjaren ‘60 opgericht door de familie Abma. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar YANMAR-dealer en is de grootste YMI-dealer in Nederland. De verhuizing naar een aantrekkelijkere vestiging op een nieuwe, centraal gelegen locatie leidde tot een aanzienlijke stijging in de verkopen van YANMAR-motoren en -onderdelen.

De directeur van Abma's Jachtwerf, Lars Walta, die samen met zijn vader, Ron Walta, eigenaar is van het bedrijf, merkte op: “We zijn bijzonder trots dat we de eerste YMI Flagship Store zijn en dat we onze lange relatie met YANMAR op deze manier versterken. Vanaf de PMX- en YS-serie hebben we de evolutie van YANMAR-motoren tot de common-rail dieseltechnologie van nu meegemaakt. YANMAR maakt deel uit van ons DNA.

“Op onze nieuwe locatie kunnen we onze klanten en partners een full-servicepakket bieden. De winkel ziet er fantastisch uit en klanten zijn blij verrast wanneer ze binnenkomen en zien wat we in huis hebben op gebied van YANMAR-motoren en -onderdelen, kennis en algehele ervaring. We hebben onze voorraad onderdelen en motoren enorm uitgebreid om te voldoen aan de vraag. We hopen dat andere dealers de mogelijkheden zullen zien en ons voorbeeld zullen volgen om zo een positieve ontwikkeling voor het merk YANMAR te realiseren”.


“Onze klanten vertellen ons dat ze kiezen voor YANMAR-motoren vanwege de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en goede aftersales. We hopen samen met YANMAR te kunnen blijven groeien op weg naar een duurzame toekomst. Naar mijn mening zullen nieuwe technologieën en producten elkaar snel opvolgen en moeten we blijven investeren in training, kennis en mensen om aan de top te blijven in bootmotoren, want dat is waar YANMAR thuishoort.”

De winkel van Abma's Jachtwerf werd ontworpen in samenwerking met YANMAR’s Design Strategy Office en heeft een in het oog springende voorgevel, showroom voor onderdelen en motoren, vergaderruimte, ontvangstruimte met balie, displaybord met motoronderdelen en ontmoetingsruimte voor klanten en een werkplaats van 345 m². Verder is er een haven met 35 ligplaatsen, twee botenliften van 20 t en 40 t elk en 60 parkeerplaatsen.

Floris Lettinga, Sales en Marketing Director YMI, over de nieuwe flagship store: “We zijn bijzonder blij met de ontwikkeling van de YANMAR Flagship Store van Abma's Jachtwerf - een indrukwekkend gebouw dat als voorbeeld zal dienen voor andere locaties in Europa. Met deze store willen we niet alleen laten zien dat YANMAR aanwezig is in dit specifieke vakgebied. Het laat ook de identiteit van het merk zien waardoor het merk YANMAR wordt versterkt in de omringende markt.

“De grote mate van medewerking die Abma toonde was bijzonder belangrijk. Het bedrijf was een ideale kandidaat om in te investeren vanwege hun optimale locatie tussen veel andere watersportbedrijven en omdat ze werken met een groot deel van de producten van de YANMAR Group. Het was duidelijk dat de zaak, inclusief de buitenkant, kon worden ontwikkeld tot een Flagship Store voor YANMAR. We hebben er alle vertrouwen in dat klanten en bezoekers een eersteklas ervaring zullen hebben bij Abma, een bedrijf waar ze in alle rust de YANMAR-producten kunnen bespreken met experts.”


Gesteund door een jarenlange ervaring in dieselinnovatie en de levering van toepassingsgerichte oplossingen voor de pleziervaart, zijn de motoren van YANMAR uitgegroeid tot de wereldwijde standaard in voortstuwing voor zeilboten en kleine vaartuigen.

Zie video: YouTube

150 - 170 - 195 - 230 - 250 MHP

4LV Series Common-Rail Engine

Featuring the latest engine technologies, the 4LV Series is undoubtedly cleaner, quieter, and produces more torque & acceleration than any other engine in its class. 4LV is the ideal solution for super yacht tenders, small motorboats, light duty commercial vessels, and sailing yachts over 50 ft.

FEATURES:

  • Powerful low-end torque performance, delivering superior acceleration
  • Exceeds EPA Tier 3 & RCD Stage 2 emmissions regulations
  • Measures significantly low in smoke, odor, & noise
  • Direct connectivity for plug & play integration
  • Specifically designed for super yacht tenders, small motor boats, light duty commercial vessels, and sailing yachts over 50 ft.

eerlijk en betrouwbaar

Advies

Wilt u weten wat de oorzaak is van uw motorstoring? Welke motor is het meest geschikt voor uw boot? Hoe vaak en welk onderhoud is noodzakelijk?


Met al deze vragen kunt u bij ons terecht waarbij u verzekert bent van een kundig en eerlijk advies. Ook kunnen we u bijvoorbeeld vertellen welk voorstuwingsysteem en schroef het beste bij uw motor en schip past.


Op zoek naar de service handleiding van uw motor? Wij hebben ze allemaal handig op een rij gezet. Klik hier om uw handleiding te downloaden.


Nog niet toe aan een nieuwe motor maar onzeker over de oude? Laat uw motor reviseren en geniet nog vele jaren van uw vertrouwde machine!

Vragen?

9 tot 640 PK

Nieuwe Yanmar motoren

Jaarlijks leveren en plaatsen wij tientallen nieuwe en gebruikte (of gereviseerde) Yanmar motoren. Zowel voor nieuwbouw of voor hermotorisatie kunt u bij ons terecht. Klik hier voor alle types met specificaties en technische tekeningen.


Van de nog steeds populaire 1-cilinder 1GM10 tot aan de 640 PK 6LT common-rail. Hieronder vindt u de diverse Yanmar motoren waarvoor wij een zeer prettige aanbieding kunnen maken.

Klik hier voor nieuwe motoren

Alle informatie binnen handbereik

Yanmar Documentatie

Informatie over Yanmar motoren en bijbehorende gears & drives vindt u hier!


De specificaties van de Yanmar motoren vindt u hier: Specificatie bladen


Op zoek naar de bedieningshandleiding van uw motor? Wij hebben ze allemaal handig op een rij gezet. Klik hier om uw handleiding te downloaden.


Alle tekeningen en overige maatvoeringen van zowel de motoren als in combinatie met de keerkoppeling of saildrives zijn hier te vinden.

Vragen?

Gebruikt of gereviseerd

occasions

Regelmatig hebben wij diverse gebruikte en gereviseerde motoren of andere producten te koop. Klik hieronder om naar ons huidige aanbod te bekijken.

Onze occasions

Laatste nieuws

Uitgelicht

3YM30.png

Yanmar 3YM30AE

Nog vragen?

Wij helpen je graag op weg!

Abma's Jachtwerf B.V.
Hendrik Bulthuisweg 15-17
8606 KB Sneek (NL)

Contact
+31 (0)515 41 90 65
info@abma-sneek.nl

Whatsapp: 0515419065

Openingstijden