0

De winkelwagen is nog leeg

Naar de shop
+31 (0)515 41 90 65

Stalling & hellingwerk


Vink hier de gewenste type stalling aan. Dit is op basis van beschikbaarheid. Pas bij bevestiging door Abma's Jachtwerf is uw reservering definitief.


Hierboven kunt u aanvinken welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door Abma’s Jachtwerf BV en geschieden op basis van regiewerk.De vaartuigen in winterberging zijn niet door de verhuurder verzekerd. Huurder dient zelf afdoende te verzekeren. Het niet verzekeren van het vaartuig door huurder komt voor risico van huurder. Behoudens schade als gevolg van grove schuld of opzet van de verhuurder of diens leidinggevende(n), sluit de verhuurder alle aansprakelijkheid uit voor eventuele schade, met uitzondering van schade die eventueel toch gedekt is door een (andere) verzekering van de verhuurder, indien en voor zover deze in een voorkomend geval daadwerkelijk uitkering doet.

Huurder verklaart zich te zullen houden aan alle geldende Haven- en Werfreglementen. Zie PDF boven aan deze pagina. NJI Algemene Voorwaarden voor Winterberging en Ligplaatsverhuur + NJI Haven- en Werfreglement De van toepassing zijnde NJI voorwaarden ook verkrijgbaar op kantoor.

Één partij voor alle werkzaamheden

Kennis & expertise

Uw boot bestaat uit meer dan alleen de motor!

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in dieseltechniek. Door onze jarenlange ervaring in de scheepswereld kunnen wij alles aan boord van uw schip probleemloos onderhouden en installeren, vervangen of repareren.

Daarnaast maken wij gebruik van betrouwbare partners die net als wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Nieuwsgierig naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte

Elektra

Lader en/of omvormer van bijvoorbeeld Mastervolt of Victron, 220-volt systeem, walstroomaansluiting, accu's etc.
 

Boegschroef inbouw

Installatie van alle merken boeg- en hekschroeven, met (draadloze) bediening, polyester, aluminium of staal, professioneel ingebouwd.

Schroefassysteem en schroefberekening

Complete schroefassystemen, ook voor vervanging. Water-, vet- of oliegesmeerd.

Exacte schroefberekening. Altijd de maximale voortstuwing van uw schip.

Antifouling & schilderwerk

Onderwaterschip bijwerken of verfsysteem opnieuw opbouwen? Geen probleem voor onze medewerkers of kundige partners.

Drinkwater- & vuilwatersystemen

Alles aan boord betekent ook toiletten, vuil- en drinkwatertanks, pompen, douches, wastafels enz.

Onze merken

Gebruikt of gereviseerd

occasions

Regelmatig hebben wij diverse gebruikte en gereviseerde motoren of andere producten te koop. Klik hieronder om naar ons huidige aanbod te bekijken.

Onze occasions

Laatste nieuws

Uitgelicht

3YM30.png

Yanmar 3YM30AE

Nog vragen?

Wij helpen je graag op weg!

Abma's Jachtwerf B.V.
Hendrik Bulthuisweg 15-17
8606 KB Sneek (NL)

Contact
+31 (0)515 41 90 65
info@abma-sneek.nl

Whatsapp: 0515419065

Openingstijden